Sju skäl att välja Ekonomisk Coaching

1. Du är redan bra, men vill bli bättre?
Precis som en elitidrottare behöver du coachas för att hitta nya vägar till att bli bättre. Vi kommer att utmana och pusha dig för att nå nästa nivå och glädjas med dig när du når dina mål eller delmål.


2. Du har tappat perspektivet över vart ditt företag är på väg, och varför?
Vi ser ditt företag utifrån och är inte förblindade av gamla branschperspektiv. Vi ställer de svåra frågorna som du har undvikit och utmanar dig att börja agera.


3. Du tror att ditt företag kommer att gå under om du inte är där hela tiden?
Vi hjälper dig att utveckla ditt ledningsteam, så att verksamheten drivs vidare med framgång, med eller utan dig på plats. Livet är för kort för att jobba bort.


4. Du känner att du är gift med företaget och att det upptar all din tid?
Vi kan hjälpa dig att ta kontroll över den tiden och samtidigt uppnå dina mål.


5. Ditt företag ger dig inte tillräckligt med vinst i förhållande till ditt arbete.
Vi kommer att utmana dig så att du utvecklar och skapar ett lönsammare företag.


6. Du har tappat lusten att driva ditt företag?
Vi hjälper dig att klargöra din passion. Vad du faktiskt vill, eller inte vill, med ditt företag.


7. Du låter personalen utbilda sig, men du har inte satsat på dig själv på länge?
Vårt samarbete kommer inte bara att stärka ditt företag och dess ekonomi, det kommer också att stärka dig. Vi kommer att arbeta med dig så att du får bättre avkastning på det arbete som du utför.


Fem vanliga invändningar:

1. Jag borde klara detta själv.
Nämn en elitidrottare som nått sin fulla potential utan någon som helst coaching. Det är ingen skillnad i företagsvärlden. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig nå större framgångar än du tidigare haft.


2. Jag skall tänka på det.
Bra, det kan upplevas som ett stort beslut och bör då tänkas igenom. Men egentligen är det inga konstigheter, det vi erbjuder är bara en bättre ekonomi och livssituation.


3. Det är för dyrt.
Ekonomisk coaching bör ses som en investering, inte en kostnad. Vårt samarbete ska leda till ökade framgångar för dig och ditt företag.


4. Jag måste prata med en kompanjon.
Det är alltid klokt. Men tänk också på dig själv. Vad behöver du för att utvecklas, och vad krävs för att förstärka ditt samarbete med din kompanjon?


5. Jag har inte tid just nu.
Alla företagare är extremt upptagna och tid är alltid en bristvara. Det är just därför du ska arbeta med oss. Vårt arbete kommer att leda till att du kommer att kunna fokusera på det som är viktigt och det som skapar framgång.