Vad är pengar?

En värdemätare! Historiskt blev det på tok för jobbigt med byteshandel så det utvecklades ett verktyg, pengar, som alla visste vad det var värt. Det gör att vi alla, både du och jag, har våra egna värderingar kring pengar. Positiva eller negativa, aldrig neutrala, eftersom pengar är just en värdemätare. Nu sitter du kanske och tänker- ”jag bryr mig inte om pengar”, det är också en värdering, lika mycket som pengar är inte allt eller pengar är frihet. Har du nu bestämt dig för att bli medveten om dina egna underliggande värderingar som du lagrar i din egen privata penninglagbok? Grattis! Du kommer att få enklare att fatta bra ekonomiska beslut för den verksamhet du leder utifrån de värderingar som är viktiga för dig.

Kategori:
Charlotte Ahlberg 400

Här delar jag med mig av tankeväckare och praktiska tips till dig som
äger och leder företag.

Min mission är att skapa M E R klirr i kassan till dig och ditt företag.

Charlotte

Charlotte Ahlberg
Business Coach, Styrelseproffs, Rådgivare, medlem i FAR.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *