Grundregeln för företagande är alltid den samma!

Välkommen till bloggen!

Vad behöver du för att ditt företag skall vara relevant i tiden och överleva? Jag funderade på om jag skulle skriva hållbart företagande, men jag tror att de kan finnas en risk att det kopplas enbart till miljöfrågor. Mina tankar snurrar mer kring hur vi kan vi uppnå det som min mormor Axin, är ett bevis på. Mormor Axin startade sitt företag 1935, när hon var 30 år och drev företag fram till hon var 80 år! Det är en imponerande lång tid! En tid som innehöll stora förändringar, om än kanske i något långsammare takt än vad vi upplever idag. Grundregeln för företagande har inte ändrat sig ett dugg, det som gällde på mormors tid är lika aktuellt idag. Det handlar om att sälja till kunder och tjäna pengar på det!  Mina ledord för arbete med kunder är Kraft – kompetens – klirr i kassan. Dagens tips och kanske en utmaning för dig är frågan: Vilka är dina tre ledstjärnor för arbete med kunder? En tydlig formulering för dig själv ger en tydlig bild för dina kunder vad ditt företag gör.

Kategori:
Charlotte Ahlberg 400

Här delar jag med mig av tankeväckare och praktiska tips till dig som
äger och leder företag.

Min mission är att skapa M E R klirr i kassan till dig och ditt företag.

Charlotte

Charlotte Ahlberg
Business Coach, Styrelseproffs, Rådgivare, medlem i FAR.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *