Är du modig och vågar ställa frågan?

Är du modig och vågar ställa fråganVad går du och funderar på?  Har du kanske samma praktiska erfarenhet som jag, dvs att om jag under en föreläsning tar mod till mig och ställer en fråga så är det flera som säger de satt och tänkte på samma fråga. Frågor fungerar utmärkt som värdefulla väckarklockor i vår vardag. Vi skapar kraft i vår omgivning när vi har en dialog kring frågor som rör utveckling och förändringar. Kraft behövs för att företaget skall vara relevant i tiden och överleva på sikt.

Dagens tips är våga ta fram ett vitt papper och skriva ner alla ord som snurrar i ditt huvud. Förse dig med en hög med överstrykningspennor i olika färger. Välj en färg för tex arbete, en för familjen en annan för ekonomi osv. Begränsa gärna till 6 stycken så blir det lättar att få överblick. Dra sedan slutsatsen, vilken är din viktigaste fråga? Jag lovar det är inte det som du trodde innan du startade uppgiften.

Kategori:
Charlotte Ahlberg 400

Här delar jag med mig av tankeväckare och praktiska tips till dig som
äger och leder företag.

Min mission är att skapa M E R klirr i kassan till dig och ditt företag.

Charlotte

Charlotte Ahlberg
Business Coach, Styrelseproffs, Rådgivare, medlem i FAR.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *