Om Oss

Ekonomisk Coaching grundades och drivs av Charlotte Ahlberg, en av Sveriges främsta specialister inom ekonomisk coaching för ägarledda företag. Hennes mål är att skapa fler framgångsrika företagare och bidra till att de får M E R klirr i kassan®.

Charlotte var först i världen med att certifieras som Master Trainer i NLP och samtidigt vara auktoriserad revisor, och hon är även certifierad HNLP Coach och transformal entrepreneur. Hon började arbeta med ekonomisk coaching redan 1986 och har en enorm erfarenhet och ett mycket gott renommé.

Idag är hon flitigt anlitad i både Sverige och utomlands. Charlotte kan som få andra bidra till ekonomisk framgång genom att jobba med beteenden lika mycket som faktiska siffror.

Vill du också ha hjälp av Charlotte? Kontakt oss

Kvalitetssäkring
Som specialister och medlemmar i FAR levererar vi våra tjänster enligt FAR:s branschvillkor. På så sätt kan du alltid känna dig trygg med att vi levererar av högsta kvalitet. Vi har så klart också tystnadsplikt. Den information du delar och det du berättar stannar så klart mellan oss.

FAR:s branschvillkor
www.far.se

Integritetspolicy
Din integritet är viktig för oss på Ekonomisk Coaching. Därför har vi upprättat en integritetspolicy som beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter. Integritetspolicyn beskriver även vilka rättigheter du har gentemot oss och hur du kan utöva dem.

Länk till integritetspolicy