Kraft + kompetens = klirr i kassan

Referenser

”Jag har känt Charlotte Ahlberg sedan 2001. Jag har alltid fått snabb, tydlig och professionell hjälp, utifrån Charlottes djupa kunskap. Jag kan varmt rekommendera Charlottes ekonomiska coaching när du vill ha ökad lönsamhet och vägledning för ett framgångsrikt företag.”
Eva Hyllstam, Styrelseordförande, grundare av Gothenburg Trade Center Office AB, World Trade Center i Göteborg AB och Eva Hyllstam AB


"Med Charlotte Ahlberg som businesscoach har jag alltid haft tillgång till snabb och bra rådgivning i komplicerade affärsupplägg. Jag har uppskattat hennes breda kompetens, engagemang och snabbhet, vilket hjälpt mig att utveckla företag och hålla en hög lönsamhet."
Jörgen Johansson VD/Ägare
Jörgen Johansson Förvaltning AB, Cuenco Trading AB, Helianthemum Vind AB,Shepherd Energy Trading AB“Vill du ha mer klirr i kassan ska du absolut ta hjälp av Charlotte, som har ett otroligt bra ekonomisk öga, och har förmågan att se var skon klämmer.Charlotte är också en stor tillgång i en styrelse där hon har förmågan att se både strategi och hitta detaljerna som gör skillnaden.”
Christina Ahlerup, Styrelseledamot, grundare av Ahlerup & Partner AB