Hitta din MOTIVATION

En bok att bli glad av och hämta kraft ifrån. Det är en bok fylld av inspiration för den som tvivlar på sin förmåga. För den som vet precis vad som borde göras men ändå inte gör det. För den som stakat ut sitt mål men ändå inte når fram. 15 författare delar med sig av sin kompetens och erfarenheter. – Ariton förlag 

Charlotte Ahlberg skriver kapitlet DEN HEMLIGA FORMELN FÖR BÄTTRE EKONOMI. Inspiration för att öka din ekonomiska frihet. Ekonomiska beslut är aldrig logiska. Du får kanske upp ögonen för hur du fattar ekonomiska beslut och bestämmer dig för att agera annorlunda när du fattar beslut.

Vill du ha boken skickad till dig? Beställ via formuläret nedanför. Pris 195 kr inkl moms – faktura kommer med boken.

Över MÅLLINJEN

Hur tar du dig dit du vill? Har du svårt att nå ända fram till mållinjen? Och över den? Låt dig inspireras i boken Över Mållinjen, Ariton förlag, av 20 kvinnor som uppnått sina mål.

 

Charlotte Ahlberg skriver kapitlet VARDAGLIGA VANOR FÖRVEKLIGAR VISIONER. Om du skall få in arbetet mot målet i din vardag så måste det vara enkelt, en del av dina vardagsvanor. Annars kommer du, helt enkelt, inte till skott. Dina vardagsvanor låter dig göra saker bit för bit och du tar då dig ett steg närmare ditt mål.

Vill du ha boken skickad till dig? Beställ via formuläret nedanför. Pris 195 kr inkl moms – faktura kommer med boken.

MER ÄN BARA ORD

Oavsett vilken typ av tjänst eller produkt som du säljer är troligtvis din största utmaning som småföretagare att nå ut i informationsbruset. Låt dig inspireras av 28 kvinnor som delar sina bästa kommunikationstips i boken "MER ÄN BARA ORD – På tal om framgångsrik kommunikation. (Ariton Förlag).

 

Charlotte Ahlberg skriver kapitlet DIN PENNINGLAGBOK. Hur du kommunicerar i din egen hjärna när det gäller pengar och ekonomi. Penninglagboken finns lagrad på din hjärnas hårddisk och styr all dina ekonomiska beslut. Genom att du ökar din insikt kring vad som finns inpräntat i din personliga penninglagbok kommer du att fatt bättre beslut utifrån det ditt hjärta vill och din plånbok behöver. Helt enkelt gör det lättare för dig att förverkliga dina drömmar och skapa M E R klirr i kassan.

Vill du ha boken skickad till dig? Beställ via formuläret nedanför. Pris 195 kr inkl moms – faktura kommer med boken.

BOOSTA din BUSINESS

Oavsett vilken typ av tjänst eller produkt som du säljer är troligtvis din största utmaning som småföretagare att nå ut i informationsbruset. Låt dig inspireras av 30 Qoola Qvinnor som delar sina bästa marknadsföringstips i boken "Boosta din Business" (Ariton Förlag). 

Charlotte Ahlberg skriver kapitlet M E R klirr i kassan om hur du får ekonomiskt resultat av dina marknadsinsatser. Helt enkelt hur du ser till att den tid och de pengar du lägger på marknadsföring ger dig mer vinst.

Vill du ha boken skickad till dig? Beställ via formuläret nedanför.
Pris 195 kr inkl moms – faktura kommer med boken.